- INGEN KAN STOLE PÅ RAYMOND JOHANSEN SÅ LENGE HAN BRUKER BIL

FNBs 2. kandidat i Oslo Cecilie Lyngby mener byrådet bør rydde opp i egen dobbeltmoral. - Å føre en krig mot bilen fra baksetet i en av verdens mest luksuriøse farkoster, henger ikke på greip, sier Lyngby.

Cecilie går til valg sammen med partiet FNB (Folkeaksjonen Nei til mer Bompenger)

Cecilie går til valg sammen med partiet FNB (Folkeaksjonen Nei til mer Bompenger)

Er det en Oslo-politiker som kommer til å få merkelappen «ekstra blid» så er det hun som startet bomprotestene i Oslo. Hun har arrangert flere demonstrasjoner og driver en FB-gruppe med snaue 50.000 medlemmer. https://www.facebook.com/groups/476574102677226/. I vinter ble hun satt på valglisten til FNB og ingen bør bli overrasket hvis hun dukker opp med tale- og stemmerett i bystyresalen. 

- Raymond Johansens store problem er at han ikke forstår Oslos velgere. Han bryr seg langt mer om sin egen posisjon og makt, enn å fylle rollen som folkevalgt med et innhold som handler om å tjene befolkningen. For meg finnes det egentlig ikke politikere, kun folkevalgte. Det er når folkevalgte surrer seg bort i titler som byregjeringsleder at mye går veldig galt.

Herr Nilsen (23).jpg

- Raymond Johansen og Lan Marie Berg har cruiset gratis rundt i luksusbiler som Audi A8 og Jaguar med privatsjåfør siden 2015, mens de samtidig fører full krig mot bilistene og vil tvinge de over på sykkel- og T-banesetene. Hvordan tolker du dette?

- Ingen kan stole på Raymond Johansen før han følger sin egen politikk og går foran som det beste eksemplet. Mener han at vi kan parkere bilen, ja da burde han være den første som gjorde nettopp det høsten 2015. Vi sendte et innbyggerforslag til bystyret ba særlig Johansen, Trædal og Berg og aldri bruke bil igjen, det ble selvfølgelig ikke seriøst behandlet av partiene i Oslo. Det sies at en stemme til Ap er en stemme til MDG. Det er også et faktum at en stemme til Høyre er en stemme til byrådets samferdselspolitikk. 

- Har du ikke forståelse for at politikere trenger luksusbiler med privatsjåfør i sin travle hverdag og behov for å gjemme seg bak sorte ruter?

- Nei, sier Cecilie Lyngby.

Her en artikkel om FNB Oslos valgprogram: http://jatilbilenioslo.no/nyheter/vi-har-fnbs-valgprogram-tar-privatbilen-p-ramme-alvor

CV Cecilie Lyngby

Herr Nilsen (27).jpg