Ap-leder Jonas Gahr Støre utroper Raymond Johansen til "Kongen av Oslo"

Mad by Haffen.

Mad by Haffen.

Jonas Gahr Støre hyller og omfavner Aps byrådsleder Raymond Johansen for alt han har gjort i Oslo. Støre unner MDG gode målinger, men det er Raymond Johansen som skal ha all ære for bompenger, beboerparkering, bilfritt sentrum og rød asfalt.

Herr Nilsen (2).jpg

I dag møtte Støre norsk presse for å oppsummere siste seks måneder i det politiske Norge. Da Støre fikk spørsmål om Oslo tok han like godt et fireårs-perspektiv.

- Arbeiderpartiet har ført an i den miljøsatsingen som har vært siden 2015. Vi har gjort det med MDG og med SV, så får vi tåle at det er MDG får utslag på målingene. Det er Raymond Johansen som har ledet dette arbeidet. Det er Oslo Arbeiderpartis program  vi har kjørt på siden 2015.  Det har blitt varmere, grønnere og rausere i denne byen. 

Støre drar også det etterhvert så misbrukte astmakorter. Som kjent har miljømyndigheten for lengst godkjent Oslo-luften.

- Jeg er helt enig med Raymond at  hvis vi skal opprettholde målet om at astma skal ut av byene, frisk luft skal inn, så skal kollektivtrafikken fortsatt utvikles. Den ambisjonen kommer ikke vi til å gi oss på, sier Støre.

Når det gjelder bomgalger og det nye bompartiet FNB hilser Støre velgerne på denne måten:

- Jeg er helt enig med Raymond. Hvis du ønsker en annen kurs, hvis du ønsker bilene tilbake til sentrum , hvis du ønsker færre bussavganger – ikke stem Arbeiderpartiet.

Redaktør Magne Lerø skrev i dag:

- Ap har ingen som står klar til å erstatte Jonas Gahr Støre. For et år siden var det mange som trakk fram Raymond Johansen. Han har folkelig appell og har hatt vinnerstatus i partiet siden han ble byrådsleder i Oslo. Nå faller Ap som en stein på meningsmålingene i Oslo.