BYRÅDSLEDER-BROR PER MORTEN JOHANSEN SNAKKER

Broren til byrådsleder Jan Morten Johansen bekrefter at han nå jobber i Renovasjonsetaten. Samtidig sier han at han jobber for fagsjef Jan Tore Hanssen som i fjor ble ansatt i Lan Marie Bergs byrådsavdeling på Oslo Rådhus.

Skjermbilde 2019-07-01 kl. 13.13.51.png

Den skandaliserte Per Morten Johansen som ble sparket fra det kommunale Omsorgsbygg etter å ha ansatt nærstående, ble tidligere i år “beordret” til Renovasjonsetaten. Hans lønn er snaue 1,2 millioner kroner i året. Les den saken her: http://jatilbilenioslo.no/nyheter/her-fant-vi-broren-til-byrdsleder-raymond-johansen-med-12-mill-i-lnn

Nyhetsavisen Ja til bilen i Oslo ble i ettermiddag kontaktet av byrådslederens bror som ga et sensasjonelt kort intervju.

- Hvilke arbeidsoppgaver har du i Renovasjonsetaten?
- Altså, jeg jobber for Inger-Anne Ravlum.
- Hvem er det?
- Nei altså, jeg jobber for Jan Tore Hanssen som jobber i byrådsavdelingen, men jeg må legge på. Ringer deg opp igjen.

Nyhetsavisen Ja til bilen i Oslo har forsøkt å fortsette dette intervjuet, men byrådslederens bror har gjort seg utilgjengelig.

Inger-Anne Ravlum som er kommunaldirektør for “Byråd for miljø og samferdsel” har ikke vært tilgjengelig for en kommentar. Jan Tore Hanssen er utilgjengelig de nærmeste to ukene, opplyser et sentralbord. Hanssen har jobbet et snaut år under byråd Bergs ledelse. Hvilke arbeidsoppgaver Hanssen utfører og hvilket fagområde han som fagsjef steller med, vil ikke byråd Bergs pressekontakt Tuva Otterlei Blikom avsløre.

Vi har også vært i kontakt med Renovasjonsetaten som ba om å få oversendt spørsmål. Disse er ennå ikke besvart:

1) Når begynte Per Morten hos dere?
2) Hva er hans stillingshjemmel?
3) Hvilke arbeidsoppgaver har han utført siden han begynte i Renovasjonsetaten? Hvilke arbeidsoppgaver gjør han nå? Hvilke oppgaver har han resten av året?
4) Hvor er hans kontor? Sommerogaten?
5) Hvor lang ferie har han?
6) Har han «firmabil»?

Jan Tore Hanssen som altså byrådslederens bror “rapporterer” til som ansatt i Renovasjonsetaten arbeider på Oslo Rådhus. Han søkte høsten 2017 på stillingen “spesialrådgiver/fagsjef for større investeringer”. Se stillingsannonsen under.

Skjermbilde 2019-07-01 kl. 15.26.23.png