DEBATT: BOM-CECILIE VIL DEMONSTRERE FOR GYLDENLØVES GATE

snø vei (12).jpg

- Hva er planen til dagens byråd? spør Cecilie Lyngby fra Nei til mer bompenger.

Jo, etablere tosidig sykkelfelt i Gyldenløves gate fra Eckersbergs gate til Niels Juels gate (ridestien). Stramme inn flere av kryssene på strekningen slik at krysningsavstanden for gående blir kortere. Reasfaltere veibanen.
Gyldenløves gate ble benyttet av Dronning Maud da hun var en dyktig rytter som elsket sin ridesti.  En gate med mye historie hvor trær ble plantet nettopp for å gi Dronningen en vakker ridesti. 

Gaten er bred og har mer enn nok plass til syklister, gående og billister. Beboere i området ønsker på ingen måte å miste flere parkeringsplasser der de bor. Her er det flere bygårder hvor beboere er avhengige av gateparkeringen. Videre har beboere vist massiv motstand, men dessverre ikke blitt hørt. 

Vi i folkeaksjon nei til mer bompenger ønsker og vise at folkets mening betyr mye for oss. I denne saken vil vi ta beboernes side ved at vi er imot etablering av tosidig sykkelfelt i Gyldenløves gate fra Eckersbergs gate til Niels Juels gate. La beboere i egne områder bestemme hva de ønsker. 
Om vi må demonstrere så gjør vi det! 

snø vei (13).jpg