DEBATT: - Jeg blir sannsynligvis bare blokkert, slik som skjer med de fleste som sier fra

951px-Rødt_logo.svg.png

- Denne helgen valgte Nyhetsavisen Ja til bilen i Oslo seg ut meg. I kjent stil skriver han først en sak hvor han later som om han har forsøkt å gjøre et intervju, men ikke fått svar, skriver 1. kandidat, bystyrerepresentant, nestleder i en kommunal komite og kommunist Eivor Evenrud i Rødt.

(8. juni: http://jatilbilenioslo.no/nyheter/rdts-eivor-evenrud-vil-ha-kraftig-lnnskutt-for-alle-nekter-n-svare-p-om-dette-gjelder-henne)

Han påstår han har tatt kontakt to ganger på mail, og på messenger, for å få svar. Begge deler er løgn. 

(4. juni:)

Skjermbilde 2019-06-09 kl. 17.32.43.png

Når han konfronteres med det og avsløres, blir han sint, lar være å svare, og skriver en ny sak om meg med sjokkavsløringa "kommunisten tjener 1,2mill." 

Dette er løgn. Jeg tjener ikke det, og har heller aldri gjort det. 
Den selvutnevnte redaktøren Aabø vet det er løgn, får beskjed om det x antall ganger, men lar det likevel stå og spre seg for alle vinder.

(Først den 9. juni ville Evenrud opplyse hva hun selv mente hun tjente. Da korrigerte vi umiddelbart. Vårt tall på 1,2 mill var hentet fra kommunalt dokument)

At bloggen hans (ingenting tilsier at han driver en avis) var nest mest delt en dag denne uka, er ikke et godt tegn. 

Metodene han bruker, er rett og slett farlig. Demokratiet skades av falske nyheter og saker vridd til å skape hat og sinne. Det renner inn med hets og dritt når Aabø styrer gruppa si i enkeltpersoners retning. 

Fremfor kritisk journalistikk om samferdsel(!) driver redaktøren i "ja til bilen" i stor grad med ekstremt personfokus, skapt for å skremme folk ut av politikken. 

Av og til lykkes han, nesten. 

Også veit man jo hva som er neste steg i denne sagaen. Jeg blir sannsynligvis bare blokkert, slik som skjer med de fleste som sier fra :/ 
Eventuelt lager han et nytt innlegg med "kommunistene i Rødt vil kvitte seg med ytringsfriheten," "Evenrud sier hun er et offer," eller noe annet rage-bait han finner på.