DEBATT: - PARKERINGSFORBUDET KVELER OSS PÅ AMMERUD

- Jeg er en beboer i Ammerudhellinga i Oslo. Jeg og mange andre opplever nå stor frustrasjon over byrådets nye parkeringsforbud, skiver en leser.

IMG_0824.JPG

Svært mange av oss er avhengig av bil og gateparkering. Det har i vinter blitt satt opp parkeringforbudskilter i øvre del av Ammerudhellinga og Lilloseterveien. Vi må nå bruke timesvis hver dag for å finne parkering. Dette føles helt meningsløst og er svært slitsomt.
Selv har jeg bodd her i fem år og aldri har vi hatt dette problemet før. I fjor ble det laget sykkelveier på Ammerud og vi mistet da rundt 100 gateparkeringer. Å sette opp P-forbud i ett av Oslos mest befolkede områder uten alternativer, føles som total ansvarsfraskrivelse fra kommunens side. Vi har sendt hundrevis av mailer og ringt. Vi blir bare ignorert. 
De skulle fjerne skiltene den 15. april for da skulle den “forsvarlige vinterdriften” opphøre og bilene kunne returnere. Det er nå den 23. april og det er fortsatt ingen parkering tilgjengelig for beboerne her, fordi de ikke vil fjerne skiltene og vi blir bare ignorert. Vi blir også snakket ned til av mdg-støttespillere. 
Kan Nyhetsavisen Ja til bilen i Oslo hjelpe oss? Vi blir kvelt av byrådets krig mot bilen.