DEBATT: - PÅSKEBYEN OSLO ER ØDELAGT FOR OSS SOM KOM PÅ BESØK

- Skuffet og forbannet sitter vi her etter å ha prøvd å ta den årlige påsketuren til vår felles hovedstad Oslo, skriver Svein Jr Slåtsveen.

28337729_10155411781890677_7464537664253307112_o.jpg

 Vi pleier alltid starte våren med en tur til botanisk hage for å få med oss det tidlige blomstringen og virkelig få startet sommerfølelsen . Vi lempa unga inn i bilen på skjærtorsdag - sola skinte og vårlufta var 20 grader - allt lå an til å bli en perfekt dag , tok til og med å monterte sommerskoa på godbilen .

Så bar turen innover over sollihøgda , nesten uten trafikk. Bompenger betød 68 kroner opp av lommeboka, men det var jo greit nok denne ene turen . 

Så nærmer vi oss Oslo. Tar en liten omvei får «å se på livet» , så vi bestemmer oss for å kjøre av ved Aker brygge .... der er det jo så fint - hvertfall var det det før .... men hvor er utsikten over havna ????? , hmmm kanskje ta til høyre mot rådhuset da ???? ..... nei der var det stengt .... rett fram mot Karl Johan var eneste løsning ... 

Dette var kl 1630 igår skjærtorsdag .... en dag hvor Karl Johan normalt sett er fylt til randen med mc ... hva ser vi ???? En haug med enorme «bålpanner» som sperrer hele gata - og parkering ??????? 

Ender etterhvert ( etter å ha måtte ta 1 strafferunde nedom sentralbanestasjon ) oppe ved botanisk hage , klar til å ut å nyte alle de vakre blomstene .. 

FOR Å KONSTATERE AT DER ER DET HELLER INGEN PARKERING ! 

Bare ett svært jævla telt over hele plassen , sjekker da nettsia til museet , hvor de skriver : beklager , grunnet arbeid er parkering stengt , BENYTT BEBOER PARKERING I OMRÅDET , som da er gravd opp i beste krigsstil.

Takk Oslo for din vennlighet og tilgjengelighet? Byrådet vil faktisk ikke ha oss på besøk! 

PS: trolig pent å se henslengte sparkesykler mange steder , og takk til den dusten som faktisk kjørte en slik midt i veien retning Carl Berners plass 😕

Hilser til alle som sitter å leser dette i godstolen , i sin «hytte» på fjellet i beste miljø ånd . Samtidig som de forbereder klage over lademuligheter utenfor ring 3.

———

Rødts bystyrerepresentant Eivor Evenrud kommenterer dette debattinnlegget slik på Facebook:
- Det koster 88 kroner for to timer parkering ved botanisk hage. Å kjøre fra Hadeland til Oslo er ikke spesielt komplisert.