DETTE ER OSLO HØYRES VIKTIGSTE VALGKAMP-SAK

Høyres byrådslederkandidat Eirik Lae Solberg avslører nå den aller viktigste valgkampsaken.

Skjermbilde 2019-03-17 kl. 12.13.18.png

- Oslo Høyres viktigste valgkampsak er at barn som begynner på skolen skal kunne godt nok norsk til å følge undervisningen, sier Solberg til Aftenposten .

Til eget nettsted ramser Solberg opp ytterligere fire saker som han håper skal føre til at Raymond Johansen må gå av som byrådsleder i september. Ingen av disse handler om rettighetene til Oslos 370.000 bileiere:

HVA MENER EIRIK?

1) - Høyres prosjekt er å kjempe kompromissløst for at alle skal få mulighet til å utvikle den beste utgaven av seg selv, at alle skal få kraft og selvstendighet nok til å ta vare på både seg selv og andre. Og da sier det seg selv at utdanning, arbeid, valgfrihet og selvbestemmelse er avgjørende for Høyre.

2) - Jeg kan ikke tenke meg en viktigere oppgave enn å sikre barn og unge trygge og gode oppvekstvilkår.

3) - Vi trenger mer satsing på, lesing, skriving og regning i skolen. Fordi det skaper større muligheter for barn og unge senere i livet.

4) Oslo trenger et moderne transportsystem som gjør det mulig for innbyggerne å reise miljøvennlig, raskt og nærmere dit vi skal. Automatiserte løsninger og ny teknologi kan gjøre kollektivtrafikken så attraktiv at den blir det naturlige førstevalget.