EKSTREMT GLISSENT PÅ BYRÅDETS LASTESYKKELFEST

890DEAAE-1F94-4F92-8A80-3817DE8F7A16.jpeg

Lastesykkelfesten til byrådet pågår denne helgen utenfor døren til byrådsleder Raymond Johansen.

- MDG-traktorfestival på Rådhusplassen. Her finnes det mange rare elektriske kjøretøy med pedaler til pynt. Når de elektriske kjøretøyene utstyres med pedaler kan de kalles sykkel, og dermed brøyte seg frem på fortau, gågater og overalt ellers. Dess tyngre og større, dess mer meningsløst er det selvsagt med pedaler. Disse kjøres med elmotor og ikke med muskelkraft. De største MDG-traktorene har nå til og med bilhjul. Slik blir bil til sykkel. I bakvendtland der går alt an, skriver vår fotograf.

A39FC572-9656-4D5E-9834-72ADF0AAC958.jpeg

- De elektriske lastesyklene overtar mange av bilens oppgaver i byen. Det blir en stor utstilling, masse info, prøvesykling og artige konkurranser. Avslutningen blir en morsom og fargerik parade, reklameres det på kommunens hjemmeside.

Vi har de ferskeste bildene fra lastesykkelfesten i landets hovedstad. Arrangementet betales via de 100 millioner kronene byrådet har forsynt seg av for å feire seg selv.

- Festen toppes med en parade hvor privatpersoner og bedrifter møter opp med lastesyklene sine. Hundrevis av brukere skal mobiliseres: ønsket er å lage verdens lengste lastesykkelparade. Spektakulær, morsom og fargerik – til inspirasjon for hele byen og verden rundt, skriver byrådet i en melding til befolkningen i Oslo.