FABIAN STANG BER RAYMOND JOHANSEN TA FREM BULLDOSEREN

Herr Nilsen (20).jpg

– Hadde jeg vært byrådsleder, og kommet inn på kontoret i rådhuset og sett ut på den tjukke og utrolig stygge asfaltstripen som ligger på den hellebelagte plassen ut mot bryggene, ja da hadde jeg ikke tatt lunsj før noen hadde vært i gang med å fjerne den. Jeg ber virkelig om at Raymond Johansen tar seg en titt og skjønner at den ikke passer inn, sier Fabian Stang.

Ifølge VG er den svært så populære ex-ordfører sint, og kritisk til byrådets røde asfalt-politikk:

– Det kan se ut som om byrådet har bestemt seg for at de skal ha så og så mange kilometer med sykkelstier. Så er det viktigere å spre dem utover, enn å planlegge etter hvor det er best å legge sykkelstiene:

– Jeg følger selv med i Elisenbergveien og ser at det knapt er noen som bruker den flotte sykkelstiene der. Jeg pratet med en som eier butikk der, som anslår at det bare er rundt fire om dagen som bruker den, sier Stang.

Byrådsleder Raymond Johansen svarer slik på kritikken:

– Jeg synes ikke Fabian skal hisse seg sånn opp. Det er viktig at det blir tilrettelagt for flere sykkelforbindelser mellom vest og øst, sier Johansen til VG.

Nyhetsavisen Ja til bilen i Oslo testet det svarte sykkelfeltet foran Oslo Rådhus i april. Bare asfalten koster 550.000 kroner: https://www.youtube.com/watch?v=YghLUFpxhMU

23. april skrev vi: http://jatilbilenioslo.no/nyheter/sykkelgaten-foran-oslo-rdhus-kostet-over-en-halv-mill-skal-tas-vekk-igjen