FRP SJOKKERT OVER BYRÅDETS "UTEKONTOR-SKANDALE"

Ved markagrensa ved Bogstad Camping ligger et utekontor trolig ulovlig dumpet. Se link lenger ned.

Ved markagrensa ved Bogstad Camping ligger et utekontor trolig ulovlig dumpet. Se link lenger ned.

På grensen til Nordmarka ved Bogstad Camping har byrådet pælmet fra seg et utekontor til 250.000 kroner som tidligere stod i Oslo sentrum. FrP mener skandalen nå er komplett.

Herr Nilsen (42).jpg
Herr Nilsen (36).jpg

Nyhetsavisen Ja til bilen i Oslo kunne i går avsløre hva det sittende byrådet har gjort med sitt utekontorprosjekt. Gjennom en serie artikler er det dokumentert at utekontoret var en fiasko fra dag en, og de ble etterhvert fjernet. Nå ligger det ene og slenger tett ved Oslo-marka. http://jatilbilenioslo.no/nyheter/her-har-byrdet-slengt-fra-seg-et-utekontor-til-250000-kroner

Fremskrittspartiet i Oslo kaller byrådet for “famøst”.

- Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) har ansvaret for å forvalte innbyggernes egne penger på en fornuftig måte, og her ligger det altså 250 000 kroner strødd utover. Det er overhode ikke akseptabel og jeg har sjelden sett noe lignende. Dette er faktisk sannheten om byrådet sin politikk, sier Aina Stenersen 1. kandidat for Frp i Oslo til høstens kommunevalg. 

Hun mener byrådet snarest bør kastes ut av sitt rådhustårn.

- Vi ser gang på gang at byrådet stør om seg med penger, ikke følger sine egne miljøprinspipper, og nå er det siste utspillet av SV vil ta inn enda 200 milioner på eiendomsskatt, i tillegg til økte bompenger. Dette famøse byrådet må ut av byrådskontorene med en gang», sier Stenersen om “utekontor-skandalen”.

Akersposten skrev nylig at der byrådet har slengt fra seg et utekontor, er blitt en ulovlig dumpingplass for skrot og skrammel og Johansen har nå fått Fylkesmannen etter seg. Les mer her: https://akersposten.no/nyheter/fylkesmannen-kaster-ut-kommunen/19.3633

Aina Stenersen (FrP)

Aina Stenersen (FrP)