Kunne tatt taxi 20 ganger hver arbeidsdag - vi har Raymonds Jaguar-kontrakt

I følge Nettavisen koster byrådsleder Raymond Johansens luksusbil 1,2 millioner kroner i året inkludert privatsjåfører, bompenger og andre el-bilutgifter.

I et tilsvarende baksete lar Raymond Johansen frakte seg rundt av en privatsjåfør.

I et tilsvarende baksete lar Raymond Johansen frakte seg rundt av en privatsjåfør.

For 1,2 millioner kroner kan Johansen ta 4.633 miljøvennlige drosjeturer i året. Da er det lagt til grunn en snittpris på 259 kroner. Det betyr 20 turer hver eneste av de 230 arbeidsdagene.

I følge Nettavisen har Johansens bruk av luksusbil med privatsjåfør skutt i været etter at Jaguaren rullet inn i Rådhusgarasjen. Nettavisen skrev for fem dager siden:

- Men de nye el-jaguarene som kom i februar er blitt veldig populære. Siden Oslo kommune mottok bilene har de brukt dem 11.490 kilometer, opplyser Rådhusets forvaltningstjeneste. Det betyr at i løpet av tre måneder har de to bilene kjørt det en gjennomsnittlig nordmann kjører på et år.

Skjermbilde 2019-06-11 kl. 18.06.36.png

Nyhetsavisen Ja til bilen i Oslo har bedt om å få se kjøreboken til Raymond Johansen, men den har han valgt å skjule for offentligheten.

Luksusbilen til Raymond kostet i utgangspunktet nesten 900.000 kroner, men Motorpool ga kommunen et avslag på 125.000 kroner.