LIBERALISTENE: - Dette løser bompengekonfliktene

Herr Nilsen (2).jpg

Roald Ribe (52) er leder for Liberalistene i Oslo.
- Grunnen til at bompenger kreves inn er at politikerne trenger mer penger. De har allerede lovt bort alle pengene de har, og nå skal de i Oslo hente inn 15,1 milliarder kroner fra bomgalgene de neste fire år for å bygge sykkelfelt for 13,5 milliarder. Løsningen på dette problemet er å tvinge politikerne til å klare seg med mindre penger, og at skattemidlene heller brukes på de virkelig viktige tingene som skole og eldreomsorg.

- Men, det er maktens rett til å bruke sin makt og innføre nye avgifter?
- Hvis de folkevalgte tenkte mer på velgerne enn sin egen fortreffelighet ville ikke de holdt på slik de gjør nå. At Høyre og Arbeiderpartiet ikke har falt mer på meningsmålingene er underlig, men det ligger an til et stort politisk jordskjelv i Oslo. 

- Mange mener debatten blir for tøff rundt samferdselspolitikken i Oslo?
- Alle som ikke vil ha en polarisert debatt er de samme menneskene som ikke ønsker endring. Samfunnet, og særlig politikerne skal, må og bør tåle en polarisert debatt når det handler om å være for eller imot bilen.

Hva Ribe mener om frynsegoder og millionlønninger kan du lese her: https://liberalisteneoslo.no/kommuneprogram-2019-2023/privilegier-hemmelighold-2019-2023/?fbclid=IwAR0TxmFLKNc6TRIj2cQ-ZoF4RTra7us692dLP-_nHJFvXItinuGf8U7wrqQ

Les Liberalistene valgløfter om samferdsel her:

https://liberalisteneoslo.no/kommuneprogram-2019-2023/samferdsel-2019-2023/

Herr Nilsen (3).jpg

Yrkeserfaring: Programvareutvikler

Sivil status: Singel

Favorittrett: Biff

Beste bok: “Loven” av Frederic Bastiat

Transportpark: Apostlenes hester

Hva stemte du forrige valg: Liberalistene