MDG GÅR FOR 15 PROSENT VALGSEIER I OSLO

MDGs nasjonale toppleder og nå med byråd-månedslønn på 117.000 kroner, Arild Hermstad, skal doble antall grønne sympatisører ved høstens valg 9. september. Det betyr også “dobbelt så mye makt” for å fortsette den radikale og totalitære “Krigen mot bilen”.

Oslo Børs “er no good” i de grønne bevegelser. Arild Hermstad her som toppsjef i den miljøradikale organisasjonen Fremtiden i våre hender.

Oslo Børs “er no good” i de grønne bevegelser. Arild Hermstad her som toppsjef i den miljøradikale organisasjonen Fremtiden i våre hender.

De siste fire år har MDG hatt ansvaret for å byutvikling i Oslo. Mens byråd Hanna Elise Marcussen vil vi skal bo i en skyskraper tett ved en t-banestasjon, ødelegger Lan Marie Berg landets hovedstad for bilistene. At det innebærer at befolkningen utsettes for politiske vedtak de overhodet ikke vil ha gjennomført, bryr MDG seg ikke om. Det siste finnes det svært mange eksempler på.

Arild Hermstad er en nøkkelperson i den grønne bevegelse i Oslo og Norge. Hans bakgrunn er å være leder for Fremtiden i våre hender, der svært mye av MDGs radikale politikk kommer fra. Siste utspill som vakte reaksjoner fra Hermstad var dette i Dagens Næringsliv:

Arild Hermstad for MDG mener folk burde gå i 1. mai-tog for bompenger for å sikre ren byluft og bedre kollektivtilbud.

I dag er Hermstad intervjuet av Nettavisen:

- Hva er nå målet for oppslutning?
- Vi har satt oss et mål på 15 prosent i Oslo, og nå ser det ut som et realistisk mål. Vårt mål er å både sikre befolkningen en bedre miljøpolitikk i fremtiden, og så er det viktig at vi beholder makten sammen med dagens byråd, sier MDGs talsperson.

- Men det er jevnt i Oslo nå. Frykter du bompengepartiets framgang?
- Det som bekymrer meg mest er at bompengepartiets politikk er dårlig nytt for byen vår som vil føre til utrygge skoleveier, dårlig luft, økte klimautslipp, samtidig som de mangler svar på hva de vil gjøre i andre lokalpolitiske saker. Det er virkelig det som bekymrer meg mest, sier Hermstad.