MILJØBYRÅD BERG OG TRÆDAL FORSVARER HARRYHANDEL I SVERIGE MED BIL

Skjermbilde 2019-04-20 kl. 12.38.21.png

Miljøpartiet de grønne med bystyrerepresentant Eivind Trædal i spissen synes det er helt greit at alle nordmenn kjører til Nordby Shoppingsenter for storhandel. Trædal og miljøbyråd Lan Marie Berg gjorde selv påskehandelen på Svinesund.

Trædal skriver på Twitter at harryturer med bil til nærmeste shopping-mekka i Sverige ikke er i strid med MDGs program. Det betyr at MDG støtter opp under grensehandelen som i fjor betød at Berg, Trædal og andre nordmenn la igjen nesten 16 milliarder kroner på dagsturer til utlandet. Og det er også helt greit å kjøre bil, selv om det går tog/buss til det svenske forbruksparadiset .

Nyhetsavisen Ja til bilen i Oslo har avslørt at klima-ekteparet som tilhører den virkelige makteliten i landets hovedstad nylig ble observert over fulle handlevogner på Nordby Supermarkedet. At MDG og dette ekteparet til stadighet messer om kortreist mat, mindre forbruk og bedriver en svært radikal krig mot bilen har vakt både latter, forakt og en storm av kommentarer i sosiale medier.
Trædal har fått oversendt flere spørsmål, men har så langt ikke villet svare på hvor ofte han og kona er i Sverige, hva de handlet i påsken og om Svinesund er stedet MDG varmt vil anbefale sine velgere som handelssenter.

LES AVSLØRINGEN OM HARRYTUREN TIL BERG OG TRÆDAL HER:

http://jatilbilenioslo.no/nyheter/mdg-paret-berg-og-trdal-gjr-pskehandelen-p-svinesund

57584259_2396846367204858_7801916206100774912_n.jpg