Nettavisen setter rekorder - igjen

Er det rart sjefredaktør Jarle Aabø er glad?

SUKSESS-REDAKSJON: Jarle Aabø studerer de nye lesertallene på utekontoret.

SUKSESS-REDAKSJON: Jarle Aabø studerer de nye lesertallene på utekontoret.

Nyhetsavisen Ja til bilen i Oslo har tatt syvmilssteg i den intense kampen om lesernes oppmerksomhet. Uken fikk en pangstart med ny leserrekord, men rekorden fikk ikke leve lenge: Allerede tirsdag ble universet større.

Hard satsing på journalistikk
Rekordene kommer etter en storstilt, utvidet satsing på journalistikk
- Det er nesten så man må klype seg i armen. I løpet av de siste dagene har vi satt ny rekord i antall lesere, sier en svært oppløftet Aabø..
Sjefredaktøren har på nyåret etablert en helt ny redaksjon som skal ta opp kampen mot de største aktørene i segmentet. Og med tusenvis av lesere i det stoffområdet alene, er Nyhetsavisen Ja til bilen i Oslo helt der oppe i toppsjiktet.

- Vi har tre nye i redaksjonen som skal hjelpe oss å flytte blikket ut av Oslo-gryta, sier Aabø.

IMG_6544.jpg

Fremgangen gir seg også utslag i aktiviteten i sosiale medier.

- Vi har nesten doblet trafikken av unike nettlesere som oppsøker nettavis-universet gjennom Facebook og andre sosiale medier, sammenlignet med november i fjor. Det er helt utrolig å se den veksten vi har hatt, både i engasjement og lesertall fra sosiale medier, forteller Aabø. I fjor ble det likt og delt nesten to millioner ganger på debatt-forumet “Ja til bilen”.

Våre mest leste artikler i januar.

Våre mest leste artikler i januar.

Fantastisk helg
Helgene skiller seg tradisjonelt fra resten av uka med noe lavere lesertall. Rekrutteringen av nye medarbeidere kan være med å løfte lørdag og søndag for nettavisen.
- Jeg er utrolig stolt over den jobben som nå gjøres i redaksjonen og på desken i avisen. Lørdagen har alltid vært en utfordring for oss, men på lørdag setter vi ny rekord snart, sier Aabø.

Denne artikkelen er sterkt inspirert og skrevet etter en mal lik Nettavisens egenreklame.

https://www.nettavisen.no/na24/nettavisen-setter-rekorder---igjen/3423583941.html

https://www.nettavisen.no/na24/nettavisen-setter-rekorder---igjen/3423583941.html