NYTT BYRÅD SPREKKER? OSLO VENSTRE VIL IKKE SAMARBEIDE MED CARL I. HAGEN

Venstres Tore Wilken Nitter Walaker går til knallhardt angrep på Oslo FrP og politisk nestor Carl I. Hagen. Venstres mann på Frogner avlyser ett hvert samarbeid med FrP, hvis ikke Hagen trekker seg fra Oslo-politikken. Tidligere har Venstre og FrP samarbeidet om byrådsmakten i Oslo.

Foto: FrP

Foto: FrP

Det er i en ordveksling mellom MDGs lokalpolitiker Arne Haabeth at Venstres Walaker viser klart at det kan ligge godt an til at Venstre egentlig ønsker å ta en Hareide i norsk politikk og inngå samarbeid med de røde.

Nyhetsavisen Ja til bilen i Oslo har konfrontert Venstres 1. kandidat i Oslo Hallstein Bjercke med en slik løsning for et rimelig skadeskutt miljøparti, men Bjerkcke har ikke villet snakke om dette.

Les mer her Venstres bannbulle her: http://jatilbilenioslo.no/nyheter/ny-bannbulle-mot-bilen-er-venstre-p-vei-over-i-raymond-johansens-favnlig-bannebull-opp-p-dren

- Skal Venstre samarbeide med FrP i Oslo også? spør også MDG-Haabeth.

Og Venstres mann gjør virkelig det han kan for å ødelegge maksimalt for et eventuelt samarbeid etter valget, når han svarer. For det første påstår han indirekte at det for Venstre er helt uaktuelt å snakke med FrP, hvis partiets politikere ikke legger vekk det Walaker beskriver som “stygg retorikk” og en dårlig oppførsel.

Walaker nøyer seg ikke med dette noe spesielle angrepet, han velger også å gå rett i synet på Oslo-politiker Carl I. Hagen og spenner bein på et mulig nytt byråd med Frp og Venstre.

- Om CIH er med på lasset seier vi nok nei takk.

56883578_662201690860742_8363884214034104320_n.jpg