Oslo kommune tilbyr de aller billigste parkeringsplassene på Youngstorget

Parkering i Oslo har etter at Ap-byrådet overtok makten blitt et mareritt. Nyhetsavisen Ja til bilen i Oslo har kanskje løsningen for 61 kroner per døgn?

1200px-Folketeaterbygningen_Oslo.jpg

For å fylle Oslo sentrum med “yrende byliv” har Ap-byrådet slakket voldsomt ned på kravene til hvor gategrunn, torg og parker frembys for utleie. Midt i denne utleie-jungelen blinker Youngstorget seg ut som et ypperlig sted å leie for slitne bilister.

Regnestykket ser slik ut:

Å leie ni kvadratmeter bodplass på Youngstorget koster drøye 20.000 kroner fra januar til november. Det ikke alle vet er at det følger med en parkeringsplass på kjøpet.

“Alle priser inkluderer plass til 1 stk. torg bil pr. leieforhold så lang dette er mulig. (endringer i parkeringsbestemmelsene for Youngstorget kan foretas på kort varsel).”

Hvis man så deler 20.000 kroner på 330 dager ender man opp med en døgnkost på 61 kroner for en bil som i nærmeste parkeringshus koster minst en hundrelapp per døgn med bindingstid.

Fordelen med Youngstorget er at plassen kan deles med andre bilister og dermed kan dette fort bli et enda gunstigere spleiselag.


012uMXHF5ANs.jpg