Raymond Johansen har dratt Oslo ned i gjørma. Svikter sine innbyggere massivt.

Forbrukerrådets rangering av norske kommuners servicenivå overfor egne innbygger knuser Aps byrådsleder fullstendig. Under Johansens ledelse er Oslo kommune langt nede på listen og har falt hele 47 plasser.

51922975_10211416205914489_3511547737743032320_n.jpg

I Norge er det i dag 426 kommuner og Johansen kan smykke seg med 117-plassen. Dette står i grell kontrast til hva han selv lovte 670.000 innbyggere. Johansen sa rett etter valget i 2015 at han skulle sørge for at Oslo skulle bli best i Norge.

Det er Nesset kommune i Møre og Romsdal som topper Forbrukerrådets kåring over hvilke kommuner som er flinkest til å hjelpe innbyggerne som har spørsmål om kommunale tjenester. 

Johansen skylder på tre ting for å forklare sin egen fiasko.

1) Det bor for mange i Oslo.
2) Det er for mange utlendinger.
3) Han har 53.000 ansatte.

- Oslo er en stor by med nesten 680.000 innbyggere bosatt i 15 bydeler, og har mer enn 200 forskjellige nasjonaliteter. I Oslo kommune jobber det mer enn 53.000 ansatt. Jeg skulle gjerne sett et bedre resultat. Her må vi gå i oss selv, og gå nøye inn i tallmaterialet, finne ut hvor vi feiler og hvordan vi skal bli bedre, sier Johansen til den svært så Ap-vennlige Dagsavisen.

Et tips kan være å svare på de tusenvis av måkeklagene som den siste tiden har strømmet inn til Johansens kontor, og kanskje også begynne å måke?

Norges nest største by, Bergen, er på en andreplass på Forbrukerrådets kåring.

Oslos 117. plass, ned 47 plasser, har skapt skarpe reaksjoner i sosiale medier. Hos “Ja til bilen” på FB skriver en leser:

- Det er da en enkel logikk: «Jeg er en flink leder, det er innbyggerne som er problemet». Stakkars mann, det er intet annet enn en hån av byens borgere og skattebetalere han fremsetter, og tror han slipper unna med det. Tallenes tale er tydelig; Oslos ledelse har aldri blitt ranket dårligere av innbyggerne. Til slutt: Rørlegger bli ved din lest. Vi, byens innbyggere og velgere, ønsker deg og dine medsammensvorne langt vekk fra rådhuset for godt. Oslo er vår by, ikke din narcisistiske sandkasse. Lek et annet sted Raymond!!!

En annen leser skriver:

- Oslo faller til 117.plass. Det er noe tragisk imponerende over en byrådsledelse som dundrer videre i samme spor, hellig overbevist over egen ufeilbarlighet og i en samrøre av politisk ideologi og arroganse uten sidestykke, ikke evner se sine egne åpenbare feil, manglende kunnskap og kompetanse. Og det med et historisk antall flere "informasjons-ansatte" enn noen sinne tidligere. Det er åpenbart (for alle andre enn dem selv ) at AP & MDG-byrådet er mer opptatt av egen politiske ideologi og makt - enn behovene til byens befolkning. «Oslo kommune scorer dårligst på informasjonstjenester med bare 43 av 100 mulige poeng. Det står io sterk kontrast til resultatet i den forrige undersøkelsen i 2016, da Oslo oppnådde full score - altså 100 poeng - på nettopp informasjonstjenester.».

En tredje leser oppsummerer det hele slik:

- Forslår at han flytter til Utsira, landets minste kommune. Ca. 200 fastboende og 2,9 km vei.

Og den fjerde:

Ja ja Raymond Johansen . Nå er det bare å si at det er for mange utlendinger i Oslo. Denne utlendingen vil alldri stemme på partiet ditt. Morna Johansen

Herr Nilsen (3).jpg