RAYMOND RASENDE - BLE TVUNGET TIL Å KUTTE FESTBUDSJETTET SITT MED 25 MILL

I dag sprakk byrådsamarbeidet i Oslo. Fremskrittspartiet, sammen med Rødt og de andre blå og grønne på rådhuset, barberte byrådslederen partykonto fra 118 millioner til 93 millioner kroner.

Herr Nilsen (4).jpg

- Vi ønsket å sette av 0 kroner til miljøfesten, og det er vårt mål. Men det er uansett strålende at byrådet ble tvunget til å kutte 25 millioner kroner i deres «luftslott»-fest. At Rødt sikrer flertall for dette, viser bare hvor lite realistisk og hvor lite akseptert byrådet sin politikk egentlig er i byen vår, også innad hos venstresiden, sier FrPs Aina Stenersen som mener Raymond Johansen fullstendig har ødelagt for seg selv om partiet.

- Johansen er fullstendig bundet fast av MDG, og med meningsmålinger i fritt fall (40 %), viser det også at svært mange innbyggere lei. Dette er også meget motiverende foran valget, får vi flertall, står kuttene på rad og rekke foran oss. Jeg gleder meg stort!

image1.png

– Jeg syns det er en vanvittig pengebruk, sa Høyres gruppeleder Eirik Lae Solberg i fjor da byrådets pengebruk ble kjent. I sosiale medie ble Johansen regelrett utsatt for folkelig hets, fordi 118 millioner til tant og fjas for å feire seg selv skapte svært skarpe reaksjoner.

I dag fikk altså Johansen seg en midt i fleisen takket være det partiet han er helt avhengig av for å få flertall i bystyresalen. Og det måtte en rød barnehagelærer og bystyrerepresentant til for å parkere Johansen dypt ned i kjelleren. Eivor Evenrud stemte sammen med Frp og de andre grønn-blå partiene på borgerlig side.

Som Nyhetsavisen Ja til bilen i Oslo tidligere har skrevet har også Johansen holdt av 4,6 millioner kroner til seg selv for å feire. Vi har bedt om innsyn i hans konto med bilag, men han nekter å svare. Vi følger dette tett opp frem mot valget, fordi dette er offentlig informasjon.

Skjermbilde 2019-06-19 kl. 15.09.48.png