SÅ FIKK BILUTLEIEFIRMAET HERTZ DIPLOMATPARKERING PÅ FROGNER

Byrådsleder Raymond Johansen og samferdselsbyråd Lan Berg deler nå rundhåndet ut diplomatparkering til byens bilutleiefirma. I Munkedamsveien vis a vis Jernia Skillebekk har Hertz bilutleie fått reservert med diplomatstatus hele syv parkeringsplasser nær Frogner-kundene.

Byrådets bilutleie-politikk rammer hardt beboerparkering og avgiftsparkeringen i Oslo. Vi har tidligere rapportert at NSB Bilutleie, utleiefirmaet Bilkollektivet og Hyre har fått diplomatskilt for sine utleiebiler.

Hertz er et av verdens største bilutleieselskaper og det er børsnotert i USA. Selskapet har virksomhet over hele verden.

En leser med innsyn i diplomatparkering og utleibiler skriver dette i en kommentar:

"Oslos røde byråd er så miljø-hypet at de i pur populisme-iver har erklært privatbilismen "krig". Og på den veien griper de tak i alt som høres "miljøvennlig" ut. Og det paradoksale, og ironiske, er at de gjør seg til nyttige idioter for kommersielle markeds- interesser. Så man kan nesten si at MDG & AP, med sin byrådspolitikk, på veien til å tvinge folk over til offentlig kommunikasjon, faktisk aktivt bidrar til overføring av folks verdier (som privatbilen) til store internasjonale kommersielle selskaper (leiebil-operatører, og de internasjonale finansforetakene som finansierer og i realiteten eier leiebil-flåten). Dette da behovet for "selvstyrt bilbruk" fortsatt er reelt (noe byrådet med opprettelsen av "diplomat-parkeringene" også bekrefter). Men isteden for å selv disponere verdien/en privatbil, blir denne verdien nå overført til leiebil-operatørene og deres internasjonale finans-partnere (som f.eks GE Capital).

Et merkelig paradoks - AP & MDGs røde politiske ideologi...

IMG_6879.jpg