Syklist så sint at han sendte mail til ordfører Marianne Borgen

Den ivrige syklist Anders Lous er ekstremt misfornøyd med byrådets måking av byens sykkelfelt Han har sendt en flammende mail til Borgen og en rekke kommunepolitikere, i følge postlisten til Oslo kommune.

Oslos ordfører Marianne Borgen kapper juletre til London. Foto: Sturlason.

Oslos ordfører Marianne Borgen kapper juletre til London. Foto: Sturlason.

“Årets første snøfall ha kommet til glede for skientusiaster, men til sorg for kommunalt ansatte!
År etter år ser vi at Oslo kommune ikke greier det enkle grep, selv om snøvær er varslet, å få børstet/ brøytet fortauene slik at vi som sykler kan komme trygt frem.

Vi som sykler er overveldet av den kommunale tafatthet som hersker innenfor tykke rådhusvegger med godt oppvarmete kontorer langt unna en jobbreise på to hjul i snøvær. NÅR skal kommunen gjøre det de sier: nemlig å legge til rette for sykling i Oslo by??

Jeg vil oppfordre Oslo kommunes ordfører Marianne Borgen samt andre som heier på at flere skal sykle til og fra jobb om å komme seg opp om morran - brette opp ermene - få jobben gjort - dag etter dag de gangene det snør. Er det egentlig rart at vanlige folk har politikerforakt overfor folk som sier en ting med ikke gidder å gjøre det de sier.

Nei, Marianne Borgen, gjør som oss andre: stå opp om morran og får jobben gjort!!

Jeg sykler Sørkedalsveien strekningen Smestad - Majorstuen hver dag hele året, så fremt det er børstet/ brøytet på fortauet ved snøfall!!


Med vennlig hilsen 
Anders Lous

Vil du vite mer om samferdselsbyrådens egne krav og forventinger til hennes måkemannskaper så les denne nyhetsartikkel:

http://jatilbilenioslo.no/nyheter/sykkelfelt-skal-brstes-ved-3-cm-sn-og-hver-4-time