DEBATT: - Jeg fikk lyst til å gå ut av bilen og sparke løs på disse blomsterkassene

Skjermbilde 2019-06-15 kl. 10.59.52.png

- Jeg tok en tur inn i Oslo i dag. Først fra den ene kanten, skriver Henriette Brustad.

Jeg skulle til Stortingsgaten 17. Jeg kjørte meg "fast" og vill i stengte gater og gjennomkjøring forbudt. Til slutt ga jeg opp og tenkte at jeg skulle prøve fra "andre" kanten da jeg hadde et ærend utenfor byen. På vei tilbake brukte jeg en time til.

Jeg fikk lyst til å gå ut av bilen og sparke løs på disse blomsterkassene som nå opptar parkeringsplassene. Igjen stengte gater og null fremkommelighet og parkering. Jeg endte opp med å parkere i et kostbart parkeringshus for  så å leie en Voi (sparkesykkel).

Hadde min sønn på 11. T/R kom på ca 120 kr. Pluss parkering. Hadde jeg hatt med min mor hadde ikke Voi vært et alternativ,hadde jeg hatt mindre barn hadde jeg måtte gått. Jeg skulle levere to telefoner til reparasjon. Med transport og surr i byen tok det meg nærmere 4 timer!!!!

Og det koster flesk. At ikke folk klikker. Etter kun en bytur kjente jeg på et vanvittig sinne og stor frustrasjon. De har ødelagt byen. Det finnes ingen grunn til å dra inn dit å benytte seg av tilbudet slik det er nå. Hvorfor i all verden finner vi oss i slikt? Det er ikke akseptabelt. Det går ut over alle andre en veganske kaffe soyalatte-drikkende mennesker som ønsker å dyrke gulrøtter i Sofienberg parken.

Skjermbilde 2019-06-13 kl. 20.07.20.png